15 may. 2008

Cosas que me causan rabia: noticias institucionales

Voy a iniciar con este post un tema que voy a ir desarrollando poco a poco, porque tiene miga y me enfada bastante.

De momento, dejo la noticia que esta vez me ha suscitado más risa (en cuanto a Gavà se refiere) para que la vayáis leyendo y vayáis pensando en ella. Ahí va:

"Gavà lluita contra l’homofòbia i la transfòbia


L'Ajuntament de Gavà s'afegeix als actes de sensibilització del Dia Internacional de lluita contra l'homofòbia i la transfòbia, jornada que es commemora el proper 17 de maig. L'ONU ha proposat aquesta data per recordar el 17 de maig de 1990, dia en què l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut va suprimir l'homosexualitat de la llista de malalties mentals, on mai hauria d'haver estat.

La regidora d'Igualtat i Ciutadania, Emma Blanco, ha destacat la importància de commemorar aquesta jornada "per continuar avançant en la lluita contra aquesta xacra social que és la homofòbia". Blanco ha afegit que "des de l'Ajuntament treballem per una societat on no es valori o es jutgi l'orientació sexual de ningú, per una societat lliure de discriminacions". Per commemorar aquesta jornada, el 17 de maig s'instal·larà un estand informatiu a la Rambla, de 10 a 14 h, i el dia 19 se celebrarà un programa especial a Ràdio Sellarès."


Publicar un comentario